Blokada konta Google po resecie telefonu

Czy jest blokada konta Google i dlaczego się włącza ? Urządzenia z systemem Android oferują wbudowane funkcje zabezpieczeń, których można używać do ochrony urządzenia i informacji, w tym blokady ekranu i szyfrowanie danych. Ochrona danych, lub Factory Reset Protection (FRP), jest funkcją bezpieczeństwa na urządzeniach z systemem Android Lollipop 5.1 i wyższych. FRP jest automatycznie…
Przeczytaj więcej